Focus on the goal

Bella gav ett gått råd – fokusera på målbilden när det känns stressigt. Och det gör jag!

Min målbild är att vara någorlunda installerade i huset och att vi alla tillsammans ska ta oss ner till stranden på kvällen, efter middagen, kanske med tjejerna i pyjamas och titta på solnedgången. Att säga god natt till solen tillsammans och sen gå hem och natta tjejerna.

Det får bli min belöning och något jag längtar efter!

039

My friend Bella gave me a good advice, focus on the goal when things get too much. And I do!

I have a clear goal in my mind. Once we are somewhat settled in the house I want all of us to go down to the beach after dinner, maybe with the girls in their PJs and watch the sunset. Wave good night to the sun and then go home and put the girls to bed.

That’s going to be my reward and I can’t wait…

6 thoughts on “Focus on the goal

  1. emelie - Berlin, Berlin says:

    Åh ja! Det är ju precis de orden jag behöver höra i dag – focus on the goal! Ibland glömmer jag bort det när det känns motigt som idag.
    Hoppas att ni kan ha de sista dagarna i Sverige utan stress även om det är mycket att göra! Se till att be om hjälp när du behöver det, snart är ni i Spanien!

    Like

  2. ekomammaistan says:

    Åh det låter ju himla härligt!

    Vi har det lite motigt generellt just nu, med sjukdomar hos barnen med sömnbrist hos de vuxna som följd och allmänt kaos hemma. Kanske också bara skulle tänka lite framåt… 🙂

    Like

    • expatlisa says:

      Vad jobbigt! Hoppas att det blir bättre snart. Alltid lite körigt efter semestern att komma in i rutinerna och börja med VAB och allt det där.
      Man ska väl egentligen leva i nuet men inte fel att finna energi i att tänka på något man ser fram emot 🙂

      Like

  3. Bella says:

    Målbilden låter ju helt underbar… Min målbild brukar vara en morgonpromenad på stranden, när den är folktom. Insåg häromdagen att jag mår bäst när jag är vid havet. Älskar strand och hav. Inte så att jag tycker om att sola, inte ens värmen utan havsbris, friska vindar. Även på vintern tycker jag om havet. Havet skänker mig lugn…

    Ska bli så spännande att följa med på resan. Vill ha massor med bilder! Så nyfiken!
    Kan tänka mig att du har svårt att sova idag…
    Kram på dig!

    Like

    • expatlisa says:

      Visst är det något speciellt med havet? Och du har väl alltid haft havet när förutom i Madrid kanske?
      Lovar att ta bilder! Tror tom att det är en ny kamera på G. Vill kunna fota utan att alltid springa runt med mobilen. Tror att jag kommer somna som en stock, är helt slut 😉 Kram!

      Like

Leave a comment