Enjoying life 

Vi har det bra! Men livet tog över och bloggen hamnade åt sidan.

Tjejerna mår bra, älskar sin skola och det gör vi också. Det är så härligt att se när saker och ting faller på plats och blir så rätt.

Vi har flyttat igen. Köpte oss ett hus, lite på höjden men underbar utsikt och fin liten trädgård. Här vill jag alltid bo. De saker som vi oroade oss lite för innan vi flyttade in känns helt oviktiga nu. Så bra känsla. 

Jag har börjat jobba igen, halv tid och trivs bra med det. Maken jobbar väl ungefär trippeltid… 

Sommare är på G och vi har spenderat helgen på stranden. Vi nyper oss i armen flera gånger i veckan. 

 Har en massa att berätta och hoppas kunna titta in och skriva några rader framöver. 

10 thoughts on “Enjoying life 

  1. Bella says:

    Så glad att du/ni hittat rätt (känner mig lite delaktig i hela processen och nära jobbet/flygplatsen gör ju allt lite enklare). Det ser helt underbart ut! Livskvalitet att bo nära havet/stranden!
    (Jag drömmer fortfarande om en lgh i nån strandstad nära Bcn tills jag pensionerar mig…)

    Får jag fråga vad ni oroade er för? Motorvägen?

    Så glada, busiga och härliga barnen ser ut! och stora!!!

    Jag tröstar mig med att jag har bokat 5 veckor i Spanien i sommar…

    Like

  2. Lisa says:

    Hej Bella, ja det är verkligen livskvalitet. Jag som älskar att resa vill helst bara vara hemma.. Helt ny känsla för mig.
    Med nya huset så oroade vi oss lite för att lämna Gava Mar, men det känns verkligen som det kvittar idag. Även att sovrummen är lite mindre och att tjejerna inte har ett lekrum. Det är inget som stör alls. Tvärtom så utnyttjar vi stora vardagsrummet mer och tomten som blir som ett extra rum på ett helt annat sätt än i huset vi hyrde.
    David oroade sig för oväsen från vägen men det stör verkligen inte.
    Att vi oroade oss för detta var ju för att vi köpte huset, för en ganska stor summa.. Inte nåt man bara byter bort eller säljer och flyttar vidare.Men detta huset säljer jag inte om vi inte verkligen måste! Skaffa dig en lägenhet här så kan vi bli pensionärer tillsammans 😉

    Ja visst är tjejerna stora!

    5 veckor i Spanien i sommar kommer bli perfekt. När kommer ni ner?

    Like

  3. Bella says:

    Ja, som med allt så blir det ju att kompromissa när det gäller husköp, inget hus har allt. Skönt att det känns bra! Svårt att veta innan man bor där också, egentligen skulle man ju vilja kunna provbo innan man köper.

    Härligt att du hittat en bas. Skönt för flickorna med att förhoppningsvis få några år utan flyttar när de hittar egna kompisar, skapar sig ett eget litet liv etc.

    Jag har ångest för att Dani kanske kommer börja ny skola utan sina kompisar. Han gråter redan över de som ska sluta och ja, i Gbg handlar det ju om att få plats och med syskonförtur är det inte så lätt. Hade varit enklare att bo i en by liksom där det inte finns några val.

    Vi åker dagen innan midsommar till sista juli. Har även köpt resa 10 dagar i september.

    Like

    • expatlisa says:

      Vad jobbigt med skolan. På så sätt var det bättre när vi var små, man fick plats på skolan närmast med alla kompisarna från gatorna runt omkring. Inget mer med det liksom. Nu ska det väljas och köas och oroas… Men det blir säkert bra! Känner du att du vet vilka skolor du vill söka till i alla fall?
      Ja jag vill bara stanna i den här vardagen nu. Området, huset, skolan, alla aktiviteter som finns för barnen, naturen med hav och berg… Älslar!
      Du får höra av dig om ni kommer norröver så gör vi ett nytt försök.

      Like

  4. Sara says:

    Men åh vad härligt det låter, och så fina tjejer ni har alltså! ❤️ Roligt att du uppdaterade, håller tummarna för fler uppdateringar framöver!
    Kramar

    Like

  5. Anna (Sthlm/Bxl) says:

    Så härligt att ni hittat hem! Det ser helt fantastiskt ut! Ser fram emot att läsa fler inlägg.

    Kommer ni förresten vara något i Sverige i sommar? Vi kommer vara där ca mitten av juli till miten av augusti.

    Kram!

    Like

  6. Karin says:

    Vad kul att ni hittat rätt! Ser fram emot fler inlägg på bloggen men förstår att det är fullt med annat som tar tid. Jätteglad för er skull, hoppas att ni kan stanna där så länge ni vill! Kram!

    Like

Leave a comment