Holiday

Vi är framme. Solen skiner, det är varmt. Vi badar i poolen, äter, dricker, promenerar, njuter av utsikten, besöker små byar och umgås. Bloggen går på sparlåga precis som det ska vara. 

  

We have arrived. The sun is shining and it’s really warm. We swim in the pool, eat, drink, enjoy the scenery, go for walks, visit little village and spend time with friends. We’ll speak later! 

Advertisements

8 thoughts on “Holiday

 1. Karin says:

  Härligt, njuuut! Tänkte skriva njut av värmen men den blir ju vardag för er snart. 🙂 Njut av maten, vinet, vännernan och varandra. Det låter så härligt med era semestrar med ett stort gäng, så skulle jag också vilja ha det. Tror jag. Eller blir man helt galna på varandra efter ett par dagar? Du får skriva om det!

  Vi kommer inte att ha semester tillsammans förrän i slutet av september, i slutet av augusti är det bara jag och barnen.

  Like

  • expatlisa says:

   Jag njuter! 🙂 det funkar jättebra med det här gänget och det är därför vi gör det igen och igen. Började med skidsemestrar, nu även sommarsemester tillsammans och vi planerar en resa till Asien i påsk. Barnen leker bra tillsammans och alla familjerna har mer eller mindre samma uppfattning om barnuppfostran, mat etc. Annars hade det nog inte funkat.
   Några kommer bara några dagar, andra stannar två veckor, och det ändras från år till år. Men vi älskar att ha semester tillsammans och planerar pension tillsammans 😉

   Like

 2. Bella says:

  Jag blir lite nyfiken hur ni känner varandra? Alla i semestergänget? Vi har varit hemma hos I’s släktingar flera dagar och det känns så normalt o självklart, de känner ju mig sen jag var nitton, vi har upplevt mycket ihop men samtidigt konstigt, för jag är ju inte längre en del samtidigt som jag alltid kommer vara Danis mamma. Vet inte…

  Njut! Härligt och kul för er att det funkar så bra! Kanske för att ni är vänner och inte släkt;)
  Hyr ni hus? Alltid i Sydfrankrike men olika byar? Carcassone tyckte jag var fint minns jag, men det var ju massor med år sen jag var där….

  Like

  • expatlisa says:

   Alla har bott eller bor fortfarande i London. De flesta lärde vi känna när vi bodde där, andra har kommit till gruppen efteråt i och med att de lärt känna de som fortfarande bor kvar och på så sätt kommit med i gruppen.
   PÅ vintern åker vi skidor oftast men har även varit i södra Frankrike. På sommaren har det blivit södra frankrike för det passar de flesta och är ju himla trevligt. Nu till nyår blir det nog södra Spanien och i vår hoppas vi på Sri Lanka! Försöker få till en Asienresa då och då, underlättar för dem i gruppen som bor i Hong Kong och Singapore 🙂

   Like

 3. Sandra says:

  Du vet ju hur svag jag är för just det här. Med Frankrike, vackra stenhus och allt som kommer med det. Här har vardagen tagit vid med nytt jobb men vi håller kvar sommaren på helgerna.
  Jag fortsätter följa med på Insta 😉
  Kram

  Like

 4. Ivonne says:

  enjoy your holiday Lisa and soooo much looking forward to your new adventures in Barcelona!
  we had a great holiday travelling 4000 km in 3 weeks trough the UK…it was amazing!
  let’s catch up some time soon when you are setteled
  big hug
  Ivonne
  X

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s